Online nevezés

Az eseményeinkre való jelentkezés megkönnyítése érdekében biztosítjuk az online nevezés lehetőségét. Ennek számtalan előnye van, mely előnyöket itt foglaljuk össze:

  • regisztráció után gyorsabban és egyszerűbben nevezhetsz a BSI versenyeire, csak a regisztrációnál kell megadnod az adataidat, később a nevezések során már nem kell többet beírnod a nevedet és címedet
  • bejelentkezéshez elég az e-mail cím és a jelszó
  • a nevezési díj kifizetését bárhonnan elintézheted internetes fizetésre alkalmas kártyával
  • a nevezési díjat nem kell többé számolgatnod, a rendszer megmondja, hogy mennyit is kell fizetned
  • a nevezésről azonnal kapsz visszaigazolást, de a visszaigazolót a „Nevezések” menüpontban is le tudod tölteni
  • ellenőrizheted, hogy mire adtad már le a nevezésedet, illetve másokat milyen versenyekre neveztél
  • változás esetén adataidat – a neved és a születési dátum kivételével – kényelmesen és egyszerűen módosíthatod
  • gyorsan ellenőrizheted a FélmaratonMánia és a SPURI Aranykártya állását vagy azt, hogy hány részvételre vagy a JFK tagságtól

Ha még nem használtad az online nevezési rendszerünket, kérjük olvasd el mit is értünk pontosan online nevezés alatt!

Kizárólag azt a nevezést tekintjük online nevezésnek, amit a http://nevezes.futanet.hu oldalra bejelentkezett felhasználó a nevezési folyamaton végig haladva úgy zár le, hogy azt online fizetésre alkalmas bankkártyával a fizetési felületen ki is fizeti. Ennek hiányában a nevezés érvénytelen.

 

Online nevezés esetén először regisztrálnod kell magadat ezen az oldalon A rendszer a megadott e-mail címre küldi neked a megerősítő e-mailt. A későbbiekben az e-mail címeddel és a jelszavaddal tudsz majd belépni.

Ha korábban már neveztél és van felhasználóneved, légy szíves az alábbi oldalon rögzítsd az e-mail címedet, amit felhasználónévként tudsz majd használni! https://emailreg.futanet.hu/login 

 

Egyszer kell regisztrálnod, de a nevezéshez már elég lesz egy kattintás is. A kiválasztott versenyekhez a rendszer automatikusan felajánlja az aktuális nevezési díjat.

 

Az online rendszerben az alábbi díjtételek szerepelnek:

 

Alap:

Az adott határidőre szóló kedvezmények nélküli ár.

 

Diák: 16 év alattiak, illetve nappalis diákigazolvánnyal rendelkezők választhatják ezt az árat. A jogosultsághoz szükséges érvényes diákigazolványt a rajtszám átvételkor be kell mutatnod.

 

65 év feletti:

Csak azok a nevezők látják, akiknek a megadott születési dátumuk függvényében a rendszer felajánlja.

 

Aranykártyás:

Azok a nevezők látják, akik teljesítették a kritériumokat.

 

Indult már BSI eseményen (kizárólag a Vivicittá, az őszi félmaraton, és a Budapest maraton egyes távjainál): Minden olyan nevező látja, akinek az azonosítója mellett legalább egy BSI esemény szerepel már.

 

Az ettől eltérő árak személyre szabottak, így azok csak a kedvezmény kóddal rendelkező nevezőknek láthatóak.

Ne feledd, az online felületre lépve nem csak magadat, hanem másokat is nevezhetsz, ha benne vannak a rendszerben. Ha még nem, őket először regisztrálnod kell.

 

Amint végeztél az összes nevezéssel, már csak a fizetés van hátra. A fizetés gombra való kattintás után a rendszer átvisz az simplepay biztonságos oldalára, ahol kártyaszámod megadásával kifizetheted a nevezési díjat, díjakat.

Fontos, hogy a bankkártya alkalmas legyen internetes fizetésre. Ha a tranzakció végén azt látod, hogy Sikeres fizetés, akkor rövidesen kapsz egy visszaigazoló e-mailt a postaládádba, de a visszaigazolót a „Nevezések” menüpontban is le tudod tölteni – ez azt jelenti, hogy már neveztél is az eseményre. Ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes.